Wpisy u Pana Pichury odbędą się 15 lutego 2011r. tj wtorek o godz.9 w sali 1.01 (nowy budynek) Indeksy proszę składać w naszych szufladach(w dziekanacie) lub podczas zaliczenia z dr Kędzior tj 12 lutego 2011r. bezpośrednio do starostów
Dopytam go, ale wiem tyle że wpisywaliśmy sie na liste podczas zajęć i On zawsze ma przy sobie te kartki z obecnością. A studiowałeś(aś) może na tej uczelni wczesniej? bo wiem że można pokazać wcześniejszy indeks i wpisuje bez problemu.
Ja z dwiema koleżankami byłam na zajęciach u p. Pichury, ale z inną grupą /prawdopodobnie GW01/ czy uzyskanie wpisu w tej sytuacji będzie dużym problemem?
nie sądzę, aby Pan robił problemy z wpisem komukolwiek, ale jeśli byłyście na innej grupie yo pewnie jesteście tam na liście obecności...?? Zrobie co się da, aby nie było kłopotów z tym wpisem
prawdopodobie nie ma żadnych problemów z wpisami. w niektóryh grupach nawet obecność nie była sprawdzana. więc pewnie najlepiej zostawić indeks a wpis sam się zrobi
Osoby, które zabrały ze sobą indeksy, bardzo proszę przynieść je w najbliższą sobote na zaliczenie u dr Kędzior, abym mogła je zebrać w całość już i dokonać wpisów z bhp
Witam jak chce poprosić o przepisanie oceny z licencjatu to przyjechać osobiście we wtorek i powinien mi zrobić bo indeks mam w koszyku w szkole i jak coś to będę musiał go odebrać czy zrobi bez problemu ? I gdzie będą robione wpisy w której sali?
rafalpg : Bo troche sie zamotałam, indeks masz na uczelni tak? a stary w domu? czyli nie było Cię na szkoleniu teraz w tym roku tak? Nie musisz przyjeżdzać osobiście, chyba że chcesz. Możesz mi w sobote przekazać stary indeks do przepisania.
To super tylko właśnie chodzi o to żeby nie wcięło go później ale jeśli tak mówisz to wezmę stary i dam ci w sobotę. Nowy mam na uczelnia,a stary przywiozę. Dzięki.
Witam mam pytanie? Dałem niebieskiej (czy masz go dalej niebieska? Bo w dziekanacie go nie ma. Oddasz mi go w sobotę po egzaminie u DR Wierzbickiej?) stary indeks a nowy był w dziekanacie a oceny i tak nie przepisał mi z bhp bo ma go teraz w domu i nie mam oceny.Kiedy mogę zastać Pana Pichurę ?